Spatzle - Швабські Шпетцле

Кухня: Німецька

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Яйця посолити і збити трохи міксером, додати просеяную борошно і по ложечці воду. Все добре перемішати міксером, щоб грудочок не було.

Поставити на вогонь воду і дати їй закипіти. Спеціальне пристосування поставити на каструлю з киплячою водою і видавлювати Шпетцлі у воду.

Шпетцлі готові, коли вони будуть плавати на воді. Потім скинути їх у друшлаг.

У воду можна відразу додати слив. масла, щоб вони не склеялісь.

Інгредієнти

2 яйця

сіль за смаком

250 г борошна

150 мл води

 

Інші рецепти

фокаччіне з печеною часником
Тілапія у вершках по-швидкому
Здоров'я - салат з пророщеною пшеницею
ТортВечерняя казка
тортВІНІ-ПУХ
Курячий салат з грейпфрутом
Маковий пиріг з кремом
Пиріг по-грецьки (варіант)