Оформлення. Форшмак. Або ананаси без шампанського

Складність: не визначена

Як приготувати

Це не правильний форшмак, звичайно. Але я такі ананаси спорудила з підручних засобів.

Форшмак з картоплі з оселедцем

Лук обсмажити на олії, відварну картоплю і оселедець пропустити через м'ясорубку, додати терті яблука, масло, перець, варені яйця.

Зліпити ананас. Прикрасити вершковим маслом, і крапельками кетчупу, хвіст-зелена цибуля, полянка- петрушка.

Смачного.

Інгредієнти

2-з цибулини, 4-5 ст. л. масла рослинного, 3-4 картоплини (досить великі), 0,5кг оселедця, 2 яблука (кислих), 50гр масла вершкового, 2яйця, перець чорний.

Масло вершкове (для прикраси) -100гр., Кетчуп, цибуля зелена, петрушка.

 

Інші рецепти

Коктель з креветок
Козацькі вуса
Смажені креветки
Хумус
Дивний кексік (варіант)
Фрикадельки з овочевим рагу
Томлений талісман
Риба з хріном