рулет з куркою, шпинатом і грибами

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Рулет з куркою і .....

Варіанти: Філе індички зі шпинатом.

Як приготувати

Розтопимо маргарин, вливаємо тепле молоко, додаємо сіль, цукор, яйце, поступово всипаємо борошно перемішану з дріжджами.

Вливаємо раст. масло і гарненько вимішуємо тісто. Даємо підійти близько години.

Печериці обсмажуємо дрібно порізаною цибулею, солимо-перчимо.

Курочку ріжемо шматочками, додаємо рис і подрібнений часник, солимо-перчимо (можна додати трішки розтопленого вершкового масла).

Яйця дрібно ріжемо, змішуємо з зеленою цибулею, вершковим маслом, солимо-перчимо.

Шпинат трошки обсмажуємо, солимо-перчимо, додаємо сметанку.

Розкачати в пласт, викладаємо начинку шарами, звертаємо рулетом, змащуємо збитим яйцем, випікаємо близько півгодини до рум'яності.

Смачного!

Інгредієнти

тісто-2 склянки молока

1 пакетик дріжджів (7 гр)

1 яйце

маргарин-50 гр + 3 ст л рослинного масла

сіль - 1 ч. л.

цукор - 1 ст. л.

мука -3,5 склянки

начінка- 1) 200 гр печериць, невелика цибулинка, сіль-перець

2) 1 склянка вареного рису, 1 варена або смажена куряча грудка (або філе з стегенця), 1 зубчик часнику

3) 3 варених яйця, невеликий пучок зеленої цибулі

4) шпинат 200 гр (можна заморожений), 2 ст. л. сметани

 

Інші рецепти

Салат з руколою і полуницею
kotletki
Запечені грибочки (варіант)
Сирне суфле з апельсинами
Яловичина з соусом з тунця
'улюблений тортик'
скумбрія копчена
Кекс Вологий