На головну

Шейки і ребра в поєднанні

Складність: не визначена

Варіанти: Ребра: легко, смачно, швидко ...

Як приготувати

Ребра, шийки помити, почистити, шиї курячі (без шкірки) посолити, ребра порізати. посолити, поперчити, укласти в посуд, в якій будемо тушкувати. Зверху посипати каррі, цибулею, і натертої (на тертці) морквиною.

Приготувати суміш (масло + олия + соєвий соус + базилік + сіль), Залити м'ясо і поставити в духовку на 50 хв на 230 С.

Смак виходить оболденний, кісточки м'які, підлива ароматна (Гарнірчики любой)

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

Ребра свинні 300г

Шейки курячі 500

Лук 1 шт

Часник 3 зубця

Морква 1 шт

Сіль

Спеції: базилік, червоний перець, "ніжний каррі"

Масло вершкове 2 ст. л

Олія соняшникова 2 ст. л

Соєвий соус (часниковий) 2 ст. л

Вода 100г

 

Інші рецепти

Рецепт дерунів картопляних
LISTOK (DEKO-SALFETKA)
Яблучний самогон
Білтон (г) - в'ялене м'ясо
Рибні конвертики з родзинками
Лазанья
Куряча печінка в апельсинових чашечках
варіант холодного супу