На головну

Курка фарширована

Час приготування: 80 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Курка фарширована яблуками

Як приготувати

приготувати маринад (змішати всі інгредієнти), витримати в ньому розморожену курку 2-3 години

картопля почистити, дрібно нарізати, додати дрібно нарізану цибулю, посолити, поперчити, начинити цим курку.

сколоти зубочистками, при цьому хвостик бажано загнути всередину (щоб не витікав бульйон)

у жароміцних посуд налити трохи маринаду, викласти курку, обмазати невеликою кількістю рослинного масла, зв'язати їй ноги (щоб поза вийшла більш пристойна)

запікати при 180 гр до рум'яної скоринки (у мене це зайняло 60 хв), час від часу поливати курку бульйончиком, перед подачею вийняти зубочистки

Смачного!!!

Інгредієнти

курка 1,5 кг

картопля 4 шт

цибуля 1 шт

для маринаду: 3л води, 2 ст. л. солі, 2 ч. л. аджики, спеції улюблені

 

Інші рецепти

КурятінаТОЛЬКО для ГОСТЕЙ
Японські кошички (прикраса столу до ПАСХЕ)
Рецепт борщу
спагетті з вершковим соусом і креветками
майонез по-іспанськи
Грибний соус з родзинками і чорносливом
дешво і сердито (курячі відбивні)
запіканка з фетою