На головну

Запіканка "Майже селянська"

Час приготування: 80 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Натерти на крупній тертці картоплю (3), обсмажити на раст. маслі, посипати приправою (я брала універсальну, яку використовую на супи), перемішати, викласти у форму, в якій будемо випікати, посипати тертим сиром (небагато).

Окремо підсмажити філе риби і викласти зверху картоплі.

Цукіні помити, нарізати часточками, обсмажити і викласти зверху риби.

Залишилася картоплю (3) натерти на крупній тертці, обсмажити, посипати приправою (можна будь-який, але ця дала смак особливий) і в мисці змішати з яйцем, викласти зверху цукіні (можна за буженинам посипати тертим сиром, у мене не було).

Запекти в духовці при 200гр. = 25-30мінут

Інгредієнти

6средніх картошек (сирих), 2філе білої риби (кожної), 2маленькіх цукіні, приправа "універсальна", раст. масло, сіль, перець,

1яйцо, трохи твердого сиру

 

Інші рецепти

Гнізда з рисової локшини з мигдалем і оливками
Бурітто (варіант)
салат весняний
Баранячі реберця по-швидкому
Пеньки
omlet grecheskij
Салат сирно-м'ясний
Хліб без вимішування (No Knead Bread)