СУП ХАРЧО

Складність: не визначена

Варіанти: СУП ХАРЧО

Назва редакції: Рецепт супу харчо

Як приготувати

Варимо м'ясо, поки м'ясо варитися робимо зажарку, масло наколом в ньому обсмажити дрібно нарізану цибулю, моркву потерти на дрібній тертці, обсмажити додати томат все злегка протушкувати хвилини 2 прибрати з вогню видов часник. У готовий бульйон додати нарізану картоплю і всипати рис поварити 15 хв. додати зажарку і поварити 5 хвилин додати зелень.

 СМАЧНОГО !!!

Інгредієнти

500гр. співай яловичини

 4 картоплини

 150гр. рису

 5 зубчиків часнику

 1ст. ложка томат пасти

 4літра води

 сіль за смаком

 за смаком перець червоний чилі

 петрушку, кріп

 1средняя морквина

 1 цибулина

 70гр. рослинного масло (для засмажкою)

 

Інші рецепти

Коктейль перемогу КАШЕЛЬ
молочне печиво
Челночком фаршировані
стегенця мариновані в сметані з картоплею
вермішель з морепродуктами
Свинина за 15 хвилин
спагетті аля болонез
салатик