На головну

Чебуреки

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Чебуреки

Як приготувати

Це мій звіт по чебуреками kapitoshka. Слідувала точно рецептом, тільки смажила у фритюрі. Отже.

Заварне тісто:

2 склянки борошна висипала в миску

2 ложки масла влила туди ж

додала дрібку солі

влила стакан крутого окропу і швиденько перемішала ложкою

трошки охололо, замісила руками

накрила серветкою і дала постояти, до повного охолодження.

Готуємо начинку.

1 сиру велику цибулину розмолола в м'ясорубці

фарш змішала з цибулею

додати кефір ~ 3 ст. л.

посолити, поперчити, приправила.

Тісто розкачати, вирізати кружальця, виклала начинку і гарненько защипами.

Смажила у фритюрі.

Що вийшло? А вийшли чебуреки просто ПІСНЯ.

Моє враження від самого тесту - СУПЕР. Дуже еластичне, гладеньке, податливі, ліпити з нього одне задоволення.

Про кефір в начинку - це для мене новина. Результат прекрасний - смачне, хрустке тісто, всередині соковита ароматна начинка. Просто розум от'есть можна. Коротше, всім сподобалося шалено. Величезне спасибі автору рецепта. Приготуйте і ВИ. Смачного.

Інгредієнти

Тісто

2 склянки просіяного борошна

2 ст. ложки рослинної олії

дрібка солі

1 склянку окропу

Начинка

фарш 200 гр.

1 велика цибулина

кефір

приправи для фаршу

масло для фритюру

 

Інші рецепти

М'ясний рулет з грибним соусом
кашка гречана
Торт ЛИСТІВКА за 5 хвилин
Запіканка сирна Ніженка з бананом і персиками
Торт ,, Кучерявий Пудель ,,
М'ясо майже по мексиканськи
MARMITAKO-або рибне печеня
Запіканка з курки з кукурудзою