пахлава

Складність: не визначена

Як приготувати

Тісто розділити на 10 - 12 частин. Кожну частину розкачати в тонкий пласт.

Подрібнені горіхи, цукор, коріца- перемішати. розтопити вершкове масло.

На деко покласти шар тіста, змастити маслом, зверху слеующій шар тіста і т. Д.

На 6 шар після масла насипати горіхи, Повторити поки не закінчиться тісто і горіхова крихта. Останній шар - горіхи, тісто і все. Версмазать маслом, розрізати на ромбики і поставити в максимально нагретуюдуховку.

Розвести в оді цукор, добавітт мед довести до згустенія

Коли пахлава готова вийняти з духові і полити сиропом. ставимо на холод остигати і доходити.

Інгредієнти

Готове листкове тісто (10-12 тонких пластів)

Масло вершкове - 250 гр.

Цукор? склянки

Кориця на смак (я кладу багато, люблю бо)

мигдаль, фісташки, волоські горіхи - 4 склянки

Для сиропу:

Цукор (приблизно 4 столові ложки)

Мед (більше ніж цукру)

Вода

 

Інші рецепти

Печеньки до качечці, пивні
Гніздечко з моцарелли
Ще один ВаріантЗапеканкі з Рожков під грибним соусом
сир LE CAMEMBERT смажена
Щука фарширована смачна
горіхові булочки
Салатик Вигадка
Морквяна запіханка