Грибний супчик.

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Гриби порізати і обсмажити з цибулею,

 Яйця відварити,

 У киплячу воду помістити обсмажені гриби з цибулею, дрібно нарізані помідори, картопля і кукурудзу, спеції за вашим смаком.

 Як тільки звариться картопля натерти на дрібній тертці відп. яйця. (білок буде нагадувати вермішель, а жовток растворясь, додасть супу пюреподібний вид) і додавши 0.5 л молока довести до кипіння і вимкнути.

 Подавати суп із зеленню і сметаною! За буженинам з грінками (сухариками).

 Смачного!

Інгредієнти

1.5 л води,

0.5 л молока,

200-300 г печериць,

1 б. репч. цибулина,

2-3 картоплини,

2-3 б. помідора,

1 б. кукурудзи,

3 відп. яйця,

спеції за смаком,

 Зелень, сметана!

Про рецепті

Особисто для мене "фішка" в цьому супчику це натерте на дрібній тертці яйце.

 

Інші рецепти

Клюковка на спирту
салат Їжачок
Картошка до шашличку
Суп компотний
Любимчики
пиріг з сиром ФЄТА
Печеня з каракатиці
Млинці з вівсянки