На головну

Індичка по-лицарськи

Кухня: Французька

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Як приготувати

Індичку обробляють, відокремлюють кістки і біле м'ясо. Кістки, м'ясо (Виключаючи грудку), тельбухи кладуть у каструлю разом з тушкованими білими грибами, дрібно нарізаними морквою, цибулею, коренем селери і петрушки, лавром і чорним перцем горошком, заливають водою і сухим білим вогнем, доводять до кипіння і варять на слабкому вогні 40-50 хв. Отриманий бульйон проціджують. Білі гриби пропускають через м'ясорубку, кладуть назад в бульйон і солять за смаком. Яєчний жовток збивають з вершками і вливають туди трохи бульйону, безперервно помішуючи, щоб яйця не згорнулися. Виливають яйця в бульйон і варять 5-7 хвилин, розмішуючи і не доводячи до кипіння. Солять за смаком. Густий соус розбавляють вершками, рідкий - витримують на вогні ще кілька хв. Біле м'ясо розрізають на кілька шматків, обвалюють у сухарях і обсмажують в киплячому жирі до золотистого кольору. Зварене в бульйоні м'ясо пропускають через м'ясорубку, підігрівають, поливають соусом до утворення густої маси і кладуть на середині підігрітого страви. Навколо укладають добре просочений вершковим маслом відварений рис, а по краях - шматочки обсмаженого білого м'яса упереміш з скибочками підсмаженого до хрускоту сала. Окремо подають залишився гарячий соус.

Інгредієнти

Індичка з грудкою 250, цибуля ріпчаста 10, морква 10, селера 10, зелень пет вушка 5, часник 2, лавр, перець горошком, гриби сухі білі 40, яйце 1 шт., Вино сухе біле 30, вершки 30, сухарі панірувальні 5, жир для обсмажування 10, рис відварний 60, масло сливочн 10, сало (Шпик), сіль.

 

Інші рецепти

Ростбіф з гарніром
Яйця по-шотландськи
Строганина з риби
Фруктовий салат в апельсинах
Варення черносмородиновое
Смородина - Четвертий спосіб
Свекольнік домашній
Полуничний мармелад зі смородиновим або аґрусового