Суп - пюре з шпинату і брокколі

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

в 0,5 літрі води відварити картоплю, шпинат і брокколі.

На вершковому маслі обсмажити цибулю до солом'яного кольору. Бульйон процідити і відставити. Овочі разом з цибулею пюрировать в блендері. Потім ввести пюре в бульйон, додати молоко або вершки і варити на повільному вогні 10 хв. Додати сіль, перець, я люблю додавати трохи меленого каррі і мускатного горіха.

Подавати з сухариками прикрасивши зеленню.

Інгредієнти

300 г -шпінат

300 г -брокколі

1 кубик грибного бульйону

1 цибулина

2 картоплини

100 вершків або молока

сіль, перець, карі, вершкове масло

 

Інші рецепти

Кебаби з говодяни
Салат з куркою - 2
Салат з сухариками і квасолею
salat karibo
курка по-Солянскому
Інжирна-шоколадний рай
маринована куряча печінка
СВИНИНА У КІВІ