На головну

Сирний мус з малиною

Складність: не визначена

Варіанти: Сирний мус з чорничним дрезінгом

Як приготувати

Охолоджені вершки збити з цукровою пудрою до збільшення об'єму. Акуратно вмішати сир, щоб вершки НЕ опало.

Малину розморозити. Якщо ягода свіжа, то присипати цукром, щоб дала сік. Кілька ягідок відкласти для прикраси.

Підготовлену малину розім'яти ложкою.

На дно скляної креманки викласти шар малини, потім - шар сиру, потім знову малину і т. Д.

Верхівку мусу полити полити соком малини і прикрасити цільними ягодами.

Інгредієнти

- Сир - 200гр .;

- Вершки 35% - 100 гр .;

- Свіжа або морожена малина;

- Цукрова пудра і ванілін за смаком

 

Інші рецепти

Булочки з маком до чаю
Брусничне морозиво з безе
Куліш панський
Сирну КОВБАСКИ
Молочні тістечка
куряча печінка в ароматному сметанному соусі
закусочні канапки
Чинахи