На головну

Куліш

Кухня: Українська

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Варіанти: Куліш

Як приготувати

Пшоно відварюють в киплячій підсоленій воді до повної готовності, кладуть нарізану кубиками картоплю, продовжують варити ще 25-30 хвилин, після чого додають сало, дрібно нарізане і підсмажене з рубаним луком, і варять ще 4-5 хв. При подачі посипають зеленню петрушки.

Інгредієнти

Пшоно 30, сало 40, картопля 190, цибуля ріпчаста 50, зелень петрушки 5, сіль.

 

Інші рецепти

Суп цибульний по-паризькі
Сир смажений
Торт «Оленка»
Жельованим повидло з полуниці
Пюре з абрикосів
Джем яблуневий
Окрошка з ревенем і редискою
Желе яблучні