На головну

СОРБЕТ з чорної смородини

Час приготування: 5 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: ЛИМОННИЙ СОРБЕТ З ПЕРСИКАМИ

Варіанти: Сорбе "Світлофор"

Як приготувати

Вивчати вміст морозилки все-таки корисно, це раз.

Нав'язлива ідея почати харчуватися правильно, але смачно, це два.

Вітаміни взимку першорядні, це три.

Ось всі основні причини, які спонукали мене на це звершення.

Зазвичай з мороженої з літа смородини ми нічого, крім пирога і компоту не робили ...

Але я дуже полюбила сорбет, просто очень ....

І сьогодні, дістаючи смородину для недужих домашніх, я вирішила і себе порадувати.

Тим більше, що це настільки просто.

Я засинала в подрібнювач ягоди заморожені, гарненько все розмолола, вийшла заледеневшее маса.

Її я протерла через сито.

з отриманого сформувала кульки, посипала пудрою. Готово!

Знайшовся лайм, так що пара колечок виявилася до речі.

Це був варіант експрес.

А ось залишилися ягодам я дала відтанути, також НД протерла через сито, додала цукрової пудри до потрібної сладкості, поклала в контейнер з під морозива і поставила назад у морозилку.

Тепер ласощі у мене завжди на готове!

Інгредієнти

заморожена чорна смородина

цукрова пудра

 

Інші рецепти

Бутерброд під горілочку
Зимовий вечір 2
Курочка від душі
Запечена яловичина
Торт Маша (Валентинка для чоловіка)
Рибні Тефтели
короп фарширований
Німецький імператорський десерт Kaiserschmarn