= РИБНИЙ САЛАТ =

Складність: не визначена

Як приготувати

Рис відварити, остудити.

Рибу розділити на дрібні волокна, прибравши попередньо всі кістки, хребет.

Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Обсмажити на раст. маслі. Остудити.

З'єднати рибу, рис, моркву з цибулею. Додати майонез і ретельно все перемішати.

Інгредієнти

200-300 г риби гарячого копчення (горбуша, скумбрія)

2 пакетика рису - 200 г

1-2 цибулини

1-2 моркви

майонез

раст. олія для смаження

сіль за смаком

рибу г / к можна замінити на 2 банки консервованого лосося

 

Інші рецепти

Рибні галки
Пиріг Яблучне хмаринка
скумбрія в рукаві
Яловича вирізка в маринаді
Паста з креветками Морячки
Салат Просто і смачно
Суфле «Мозаїка»
торт Калла