На головну

Рулет з рибною начинкою

Час приготування: 80 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Як приготувати

Передмова. Тісто замішувала в хлібопічці в режимі "тісто для піци тонка". З цієї кількості зробила дві 30-сантиметрові піци, а залишки (приблизно 200-250 гр.) Заморозила.

Тепер власне рецепт. Тісто розморозила, злегка Промес його і поставила підійти в тепло хвилин на 40. У цей час зробила начинку.

Сухарі змішала з дрібно натертим пармезаном і підрум'яниться, перемішуючи, на сухій сковорідці. Якщо вирішите сиру не додавати, підсмажте їх з невеликою кількістю масла.

Картоплю, порей, яйце, кріп дрібно порізала, консерву без рідини і кісточок розім'яти виделкою, посолити, все перемішала.

Підійшло тісто розкотила на рушник, присипаному борошном, в прямокутний пласт за розміром дека. Спочатку качалкою, потім ще трохи розтягла руками. Присипала обсмаженими сухарями, зверху розклала начинку. За допомогою рушники згорнула рулет, краї загнула на шов.

Деко проклала папером для випічки, поклала на неї рулет швом донизу. Прикрила рушником і дала расстояться хвилин 20.

Жовток змішала з майонезом (вийшла консистенція кефіру, якщо буде занадто густо - додайте водички), обмазала расстоявшегося рулет. Сир (можна взяти будь-який) натерла на крупній тертці, присипала (не густо) обмазаний рулет. Випікала на середньому рівні в духовці при 180 гр. приблизно 30 хвилин.

Витягла, дала трохи охолонути (рушники не прикривала).

Інгредієнти

Тісто (заміс в хлібопічці):

борошно 400 гр.

сіль 1 ч. л.

дріжджі сухі 1 ч. л.

олія оливкова 2 ст. л.

вода 250 мл.

Начинка:

картопля варена 2 шт.

яйце круто 1 шт.

порей 5-7 см.

консерви рибні 200 гр.

кріп

сухарі панірувальні 3 ст. л.

пармезан небагато (необов'язково)

Обмазка:

жовток

майонез

сир

 

Інші рецепти

Міні-зрази з адигейським сиром
Шауля
Печиво з вівсяними пластівцями
Печиво двоколірна спіралька
~ САЛАТ ГРЕЦЬКИЙ ~
рисова юшка
манка з шоколадом
Соус бешенний