На головну

Качка з мандаринами і ківі

Час приготування: 3 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Качка з мандаринами і ківі

Як приготувати

рецепт повністю відповідає орегіналу / т. е. все в точності як у кулінара chudo від 17декабря 2007года /. єдине що я додала від себе, так це те, що качку я помістила спочатку в пакет з маринадом і потримала її там / переодически перевертаючи / майже добу. коли качку витягла з маринаду дала їй трошки обтечь і після цього злегка присипала її спеціями. потім поклала всередину мандарини і ківі і тоді полила качку приготовленим соусом / соєвий соус + мед + сік 1 мандарина / + / тримати її ще 30 хвилин вже не стала / скріпила качку шпажками / у мене знову не вийшло-в самий невідповідний момент качка расхохотнулась і мені довелося живіт теж прикривати фольгою яке той час / виклала качку на деко / глибокий /, замотала фольгою кінцівки, полила залишками соусу, додала кухлик води, поклала поруч з птахом шкурку / я поклала побільше-її потім теж з'їли, ак вона просочилася соусом / натертою цедрою я качку зверху посипала. Запікати в духовці 3:00, поливаючи качку часто виділівшемся соком при температурі всього 150 градусів.!

Інгредієнти

мандарини-скільки піде в качку ківі 3 шт. соєвий соус 3 ст. л. мед 1 ч. л. сіль + перець МЕДОВИЙ МАРИНАД "САНТА МАРІЯ"

 

Інші рецепти

Качка в яблуках з морквою
Вафельні коржики
Солодкі шматочки літа
Суп-пюре з яєчком
Торт
Баклажанні башточки
Десерт сирковий
ПІЦА-Глазунов