Зрази м'ясні рубані

Кухня: Російська

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Як приготувати

М'ясний фарш перемішують з хлібом, формують кружки товщиною 1 см, на середину кладуть подрібнений пасеровану цибулю, дрібно рубані круті яйця, сухарі і рубану зелень, краю гуртків з'єднують, надають виробам овальну форму, обвалюють їх у сухарях і смажать. При подачі зрази гарнірують і поливають соусом. Зрази можна фарширувати посіченим омлетом або тільки цибулею і жиром. На гарнір подають розсипчасту гречану кашу, відварні овочі, картопляне пюре. Соуси - червоний, червоний з вином.

Інгредієнти

Фарш м'ясний 115, цибуля ріпчаста 60, маргарин вершковий 5, яйце 1/4 шт., Зелень петрушки 5, сухарі 10, сало топлене 6, гарнір 150, соус 75, сіль.

 

Інші рецепти

Суп картопляний з рибою по-домашньому
Пельмені із зеленню по-таджицькому
Печінка шпигована
Риба ХЕ
Горошок зелений по-французьки
Курка по-шведськи
Фарширований перець (варіант 2)
Варення з винограду