На головну

манти картопляні

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: манти картопляні

Як приготувати

1. З яєць, солі, води, борошна замісити круте тісто (як на пельмені) і залишити його на 20-30 хв.

2. Картоплю натерти на дрібній тертці і віджати отриману масу від соку. Сало нарізати на дрібні шматочки і перемішати з картопляною масою, посолити, поперчити. Додати дрібно нарізаний лук.

3. Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати з нього за допомогою чайної кухлика "кружечки". На середину кружечка викладаємо начинку і заліплює як на фото або на ваш розсуд.

4 Манти укладаємо в мантоварку і варимо 30-40 хвилин.

Готові манти поливаємо сметаною.

Смачного!!!

Інгредієнти

Для тесту:

2 яйця

дрібка солі

200мл. води

700-900гр. борошна

Для начинки:

500-600гр. картоплі

100-150гр. сала

чорний перець

сіль за смаком

2-3 цибулини

 

Інші рецепти

торт ,, зимова вишня ,,
Мисние рулети
тофу рябої старухи
Рулетики з креветкаміНежние
піца
Збитень (зігріваючий напій)
СалатКальмари під шубою
фаршерованние курчата