На головну

Закуска "Ікра червона"

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Оселедець очистити, видалити кісточки, філе пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Нагріти олію і томатний соус, засипати манну крупу і поварити, помішуючи, до м'якості. Остудити, змішати охолоджену суміш з оселедцева фаршем.

Інгредієнти

2 середні оселедця,

2 цибулини,

1 склянка рослинного масла,

1 стакан томатного соусу,

1/2 склянки манної крупи.

Про рецепті

Блюдо за кольором і смаком трохи нагадує червону ікру. Якщо додавати просто соус - вийде солодкуватий смак, а якщо змішати томатну пасту з соусом, то саме то !!!

 

Інші рецепти

Десерт. листковий пиріжок
Капуста брюссельська фарширована
грибне печеня
Китайський салат
салат Скромняшечка
Десерт Ностальжі
Пельмешки - обалдешкі
салат з руколою, креветками і полуничним соусом