На головну

Картопля фарширована по литовській

Кухня: Литовська

Складність: не визначена

Як приготувати

У сирих очищених картоплинах виїмкою роблять поглиблення і заповнюють їх грибному фаршем з цибулею. Посипавши картопля сухарями,

запікають. Подають під сметанним соусом.

Інгредієнти

Картопля 190, гриби сушені 12, маргарин столовий 10, цибуля ріпчаста 30, сухарі 5, соус сметанний 75, перець, сіль.

 

Інші рецепти

Сукир Кіндій (Кондитерський виріб)
Щи рибні з щавлю і шпинату
Борщ холодний
Консоме по-німецькому (Бульйон)
Локшина густа
Вак беліш з рисом і м'ясом
Кебаб по-узбецьки
Біфштекс з перцем