На головну

Жемайчу блінай (Страва з картоплі з м'ясним фаршем)

Кухня: Литовська

Складність: не визначена

Як приготувати

Відвареної гарячий картопля протирають, охолоджують і з'єднують з сирими яйцями, сіллю, крохмалем. Масу перемішують, обробляють

на млинці овальної форми і закочують в них фарш, вироби

панірують у борошні і смажать в розігрітому жирі. Фарш готують так:

м'ясо нарізають шматками по 50-100 г, обсмажують, додають

пасирування цибулю, перець, сіль, пасеровану борошно, бульйон і

тушкують до готовності. Потім м'ясо охолоджують, пропускають разом з

луком через м'ясорубку, додають соус, що залишився від тушкування,

перемішують і кип'ятять. Подають млинці, поливши розтопленим маслом

і сметаною.

Інгредієнти

Картопля 220, яйце 1/4 шт., Крохмаль 7, сіль 1, для фаршу: м'ясо яловиче 70, борошно 1,5, цибуля ріпчаста 4, жир 3, перець мелений, сіль 1, борошно для панірування 6, жир для смаження 10 , сметана 20, масло вершкове 10.

 

Інші рецепти

Коман МЕЛНИ (Млинці тришарові)
Яйця Філософ
Вівсяна каша
Яловичина, маринована по-берлінськи
КУРЯЧІ оладки
Катлама (коржі листкові) таджицьке блюдо
Чай по-англійськи
Калекукко (Пиріг з рибою)