Рибка в банку.

Складність: не визначена

Як приготувати

У підігріту банку викладати шарами: Лук, порізану півкільцями, терту моркву, філе риби, і знову цибулю і моркву. Посолити, поперчити, додати трохи оцту і ростить. масло. Накрити банку скляній або металевою кришкою, поставити в каструлю з водою (як для стерилізації). Після закипання води варити 20 хвилин.

Інгредієнти

На літрову банку: 3-4 цибулини, 2 морквини, філе риби (любой). Сіль, перець, оцет-все за смаком, 1 / 4ст. рослинного масла.

Про рецепті

Виходить рибка у власному соку, трохи схожа на консервовану, але смачно. Вирішила трохи відредагувати рецепт. Я морквину з цибулею спочатку трохи обжарила, а рибку порізала, посолити, поперчити, полила оцтом і трохи вона так постояла. Потім вийшов маринад я теж заливала в банку.

 

Інші рецепти

Вурстсалат (ковбасний салат)
Фруктовий салатик з фейхоа
солодкий десерт
Сюрприз
Салат Родзинка
Ягідний десерт
Паштет до сніданку
М'ясний пиріг