На головну

Хінгялі по-азербайджанські

Кухня: Азербайджанська

Час приготування: 0 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Хінгял по-азербайджанські

Як приготувати

Тісто звичайне: борошно, тепла вода, сіль. Розкотивши тісто, розрізаємо на квадратики, варимо, як макарони ... Кидаємо в киплячу воду, помішуючи, щоб не прилипли один до одного ... можна додати трохи олії. Сіль за смаком. Готові Хінгялі обливаємо жаренним дрібно нарізаною цибулею. Хінгялі до столу подаються з катигом (кефіром). У катиг можна додати дрібно нарізаний часник, сіль і зелень за желпнію.

Інгредієнти

БОРОШНО, тепла вода, СІЛЬ, цибуля ріпчаста, ОЛІЯ, КЕФІР, часник, перець ЧОРНИЙ МЕЛЕНИЙ І ЗЕЛЕНЬ ЗА БАЖАННЯМ.

Про рецепті

У деяких сім'ях Азербайджану замість смаженого цибулі до хінгялям додають смажений фарш. Знову ж таки це все на любителя ...

 

Інші рецепти

Абрикосові міні-пиріжки
Сирний соус
бульйон курячий
Салат Птах у яблуках
Піца З того, що було
Фламбіровать біфштекс
Суп овочевий зимовий єралаш
Яловичина смажена по кубинськи