Суп харчо

Кухня: Грузинська

Складність: не визначена

Як приготувати

Рис попередньо замочити. Грудинку яловичини нарізати на порційні шматочки, укласти в посуд, залити холодною водою, щоб покрити м'ясо, і готувати при повній потужності 4-5 хвилин. Окремо пасерувати подрібнену цибулю, томат-пасту, товчений часник, хмелі-сунелі з рослинним маслом при повній потужності 1.5-2 хвилини.

Підготовлені овочі додати до м'яса, покласти рис, гострий перець, соус ткемалі, чорнослив. Долити води до 1.5 л, посолити і готувати при повній потужності 10-12 хвилин. При подачі до столу прикрасити зеленню.

Інгредієнти

Рецепт супу харчо

- Яловичина (грудинка) - 250-300г

- Рис - 3-4 ст. л.

- Часник - 3 зубчики

- Масло рослинне - 1 ст. л.

- Цибуля ріпчаста - 2 цибулини

- Томатна паста - 1 ст. л.

- Хмелі-сунелі - 1 ст. л.

- Соус ткемалі - 1 ст. л.

- Чорнослив - 2-3 шт.

- Зелень петрушки (свіжа) - 2-3 гілочки

- Перець - 1 стручок

- сіль за смаком

 

Інші рецепти

Салат з тунця з рисом
Макарони смажені)
Холодний чай з вином
Апельсинові вафлі
Смажений тофу
Суп-харчо з горіхами
Салат «Ням-ням»
Вишневий суп з рисом