На головну

Суфле "Талліннське".

Складність: не визначена

Як приготувати

Стегенця відварити до готовності, зняти м'ясо з кісток і прокрутити на м'ясорубці.

Баклажани дрібно порубати і обсмажити разом з цибулею.

Моркву і картоплю відварити.

Баклажани, морква та картопля прокрутити на м'ясорубці.

Змішати овочі з м'ясом курки.

Майoнез збити з яйцями, перемешатьс овощномясной масою.

Отриману масу викласти у форму вогнетривку і запекти в духовці.

Блюдо вважається готовим, коли маса буде досить щільною.

Остиглу закуску нарізати шматочками і викласти на блюдо. Прикрасити зеленню.

Інгредієнти

2 курінниx стегенця,

3 картоплини,

2 цибулини,

1 морква,

1баклажан,

2 яйця,

250 грам майoнеза,

сіль,

перець.

 

Інші рецепти

кави Marocchino
картофляник
Рулет «Чарівник Смарагдового міста»
Екзотика (деко-серветка)
Буженина по-домашньому (ще 1 варіант)
Булочки «Вузлики»
Креветки до пива
пироженное персики