На головну

Курабье !!!

Складність: Простий

Як приготувати

1. До розм'якшеного вершкового масла додамо цукрову пудру, ретельно перемішати.

2. Додамо білок кімнатної температури, ванільний цукор розмішати. Додати борошно, замісити м'яке тісто.

3. Перекладемо тісто в кондитерський мішок з зірчастої насадкою і видавимо на деко не великі печива.

4. У серединці кожного зробити невеликі поглиблення і покласти крапельку густого варення або джему. Або взяти звичайне, але додати трохи цукру або крохмалю, щоб загусло потім швидше.

Я роблю з вареним згущеним молоком, тому роблю тільки поглиблення, але згущенку не кладу.

5. Випікати в розігрітій духовці при 220С близько 12 хвилин, до золотистого кольору. Коли остигнути, в серединку викласти згущенку І ВСЕ !!!

Інгредієнти

Тісто:

100гр. слив. масла (кімнатної t)

40 г сах. пудри

1 білок (кімнатної t)

1 пакетик ванільного цукру

160 г борошна

Начинка:

1 ст. л. варення

0,5 ч. Л. крохмалю

Я робила начинку з вареного згущеного молока, яку сама зварила, так смачніше!

 

Інші рецепти

Сметанне печиво з гарбузом
Закуска з голови і печінки Мармурового сома
Яловичина з родзинками в хлібному соусі
Піті по-Гянджінського
Тісто сирне-пиріжки з грибами
Долма
Салат (НІ осінньої депресії)
Картошка фарширована