На головну

Смачне розсипчасте печиво до кави

Складність: Простий

Як приготувати

Люблю попити кави, а якщо ще з чим небудь смачненьким, то вдвічі приємніше !!!

1. Масло збити, поступово додаючи цукрову пудру, ванільний цукор, яйця, сіль і цедру. В кінці збивання всипати борошно, змішане з розпушувачем і швидко замісити тісто.

2. Тісто викласти в кондитерський мішечок і відсадити печива на змащений маргарином деко. Я користувалася звезчатой ??насадкою, формувала печива у вигляді паличок. Випікати при 200%, 15 хвилин.

3. Какао заварити киплячою водою або молоком. Всипати цукрову пудру і негайно розмішати швидкими круговими рухами.

4. Для уповільнення застигання глазурі і для отримання глянсового блиску в глазур можна додати 0,5 ч ложки рафінованої рослинного або розтопленого вершкового масла.

5. Якщо потрібно, щоб глазур була рідшою, влити по краплях теплу воду до досягнення потрібної консистенції.

6. Готове печиво одним кінцем занурити в глазур і викласти на блюдо

Смачного!!!

Інгредієнти

Для тесту:

Борошно - 400 гр

Масло вершкове - 300 гр

Розпушувач - 1 ч. Л

Цукор ванільний - 1 ч. Л

Цукрова пудра - 1/2 ст

Яйця - 2 шт

Цедра - 1 лимона

Маргарин для змащування противеня

Сіль - щіпка

.................................................. ........

Шоколадна глазур:

Какао - 1 ч. Л.

Вода або молоко - 2 ч. Л.

Цукрова пудра - 2 ст. л

 

Інші рецепти

Динно-бананове морозиво (Недільний обід Дари осені)
Салат з баклажаном в томатному соусі
Гарячі бутерброди з курятиною
Гарбуз запечена
Сирний пиріг
ФАРШИРОВАНІ баклажаном яйця
Банановий тортик з гречаного борошна
Маффіни белошоколадние з чорною смородиною