Деруни "Золотисті" з собою

Час приготування: 20 хв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Деруни "Золотисті"

Як приготувати

Відмінно взяти з собою на обід на роботу і з'їсти з шматочком ковбаски чи м'яса. Можна просто підігріти і з'їсти зі сметанкою. Смачного)))

1. З цієї кількості інгредієнтів виходить 4 шт середнього розміру дерунів. Впервую чергу натираю на тертці цибуля ріпчаста, а потім картоплю.

2. Це для того, щоб картопля не потемнів. Перемішуємо, розбиваємо яйце, солимо за смаком і перчимо. Я поклала 2 жовтки.

3. Кладемо борошно і все добре з'єднуємо. Деруни смажимо на розігрітій сковороді в маслі. Обсмажуємо з одного боку і перевертаємо.

4. Хто любить засмаженою, то їх не потрібно накривати кришкою. Я для себе завжди накриваю і роблю на MIN вогні до готовності. Викладаємо в контейнер і беремо з собою на роботу)

Інгредієнти

Картопля великий - 1 шт

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Борошно пшеничне - 1 ст. л.

Жовток - 2 шт (або 1 яйце)

Сіль за смаком

Перець чорний мелений - за смаком та буженинам

Олія оливкова - 1 ст. л.

 

Інші рецепти

Сирний пиріг з фрикадельками з індички в мультиварці
Маффінсов з Кижуча і кропом
Булочки лимонні з глазур'ю. ФМ
Риба запечена під помідорами з моцарелою alla caprese
Сирний БУЛОЧКИ
Перловка з копченими ковбасками і грибами
баклажани під іспанським соусом
ШОКОЛАДНИЙ манника