На головну

Як заморозити помідори для декору страв, зберігши їх зовнішній вигляд і форму

Складність: Простий

Як приготувати

1. Я в основному заморожую помідори для прикраси страв і декору, тому мені важливо зберегти їх форму. Наприклад: піца, лазанья, яєчня, спаржа, гарячі бутерброди і т. Д.

2. Нарізати помідори тоненькими колечками, потім викласти на суху тарілку, накрити харчовою плівкою, поставити в морозилку, щоб серединки залишилися цілими на (30 хв - 1,5 годину, залежно від Вашого холодильника) до того часу поки помідори не стануть твердими.

3. Після цього беремо пакет або судочек складовими шарами і заморожуємо. Детальніше дивіться у відео.

Інгредієнти

Помідори ~ 1 кг

Про рецепті

Як заморозити помідори для декору страв, зберігши їх зовнішній вигляд і форму

 

Інші рецепти

Перець фарширований в овочевому соусі
Асорті із огірків, помідор і солодкого перцю в медовій заливці з м'ятою і базиліком
Брауні з вишнею на темному пиві ФМ
салатНоти
ТОРТ - подарунок для свекрухи
Оладки картопляні на швидку руку
Тарт фламбе - палаючий пиріг
Овочева запіканка