На головну

Аджика "Концентрат на зиму"

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Як приготувати

1. Підготувати перець (розрізати стручки і видалити насіння), зелень порізати крупно (якщо ваша м'ясорубка тягне - то можна і не різати, молоти пучком), часник очистити, насіння коріандру змолоти на кавомолці. Чистити і молоти перець краще в рукавичках, він дуже в'їдається!

2. Перемолоти в м'ясорубці перець, зелень, часник. Додати сіль і відкинути на друшляк стекти (якщо перець дуже соковитий і соку утворилося багато) - видаляючи зайву рідину ви зменшите ризик бродіння при зберіганні.

3. Додати мелений коріандр, перемішати, додати масло і укласти в стерелізованние баночки, закриття кришки і прибрати на зберігання в холодильник. Свіжозмелений коріандр - це РІЧ! запах - захитаєшся!

Вихід готової суміші - бл. 0,7л.

Інгредієнти

Перець гострий стручковий - 0,5 кг

Зелень (кінза, базилік) - великі пучки

Часник - 3 великі головки

Сіль - 5-6 ст. л.

Коріандр мелений - 4-5 ч. Л.

Олія оливкова - 5-6 ст. л.

 

Інші рецепти

Кільця ананасів у листковому тісті
Овочеве рагу зі свининою Прованс в мультиварці
Листковий пиріг з яблуками і корицею
Листковий пиріг з яблуками і корицею (Тест-драйв)
Кавовий пиріг з журавлиною і шоколадом
Manguschi - Коржики з фетою, пoмідорамі і заатар
салат * Графський *
ПОШИТТЯ ІЗ курячих сердець