На головну

Вівсяне печиво

Час приготування: 60 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

Пригощайтеся смачним, найніжнішим вівсяним печивом.

1. Вівсяні пластівці подрібнюємо на м'ясорубку. Цукор змелюють в пудру.

2. З'єднуємо цукор, сіль, пластівці, яйце і маргарин. Додаємо мед і соду, гашене сметаною, перемішуємо. 3. Додаємо просіяне борошно. Перемішуємо до однорідності і прибираємо в холодильник на 20 хвилин.

4. Деко застилає пекарської папером.

5. З тіста катаємо кульки розміром з волоський горіх, викладаємо на деко і злегка приминає.

6. Випікаємо при 180 * 15-20 хвилин.

Приємного чаювання!

Інгредієнти

Вівсяні пластівці - 1 ст

Цукор - 1/2 ст

Мед - 1 ст. л.

Сіль - 1/3 ч. Л.

Яйце - 1 шт.

Маргарин - 100 гр

Борошно - 2,5 ст

Сметана - 2 ст. л.

Сода - 1/2 ч. Л.

 

Інші рецепти

Десерт ягідний з пластівцями
Французький бутерброд. Відео
Листковий пиріг з яблуками і корицею (Тест-драйв)
Німецькі пончики Berliner
Торт Осінь
ХЛІБ АРОМАТНИЙ на заквасці з фруктовими нотками і пряним смаком
Борошняні шийки
Торт Мурашник (варіант)