На головну

Перець в медовому маринаді

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Як приготувати

Кисло-солодкий перець буде чудовою закускою на будь-якому столі ...

1. Перець вимити й обсушити. Перець потрібно брати м'ясистий, червоного і жовтого кольору.

2. У казан влити всі інгредієнти для маринаду і поставити на вогонь.

3. Як закипить маринад класти перець порціями, я кладу цілий, а при бажанні можна нарізати перець на половину, видаливши плодоніжку. І варити до м'якості. (30 хвилин).

4. Складаємо перець в стерилізовану банку, накриваємо стерилізованої кришкою і закочує. Перевертаємо догори дном і залишаємо до повного охолодження, накривши рушником.

Взимку відкриваємо і насолоджуємося !!!

Інгредієнти

Перець болгарський солодкий - 2,5 кг

Мед - 1/2 ст

Цукор - 1/2 ст

Сіль - 1/2 ст. л.

Оцет - 1/2 ст

Рослинна олія - ??1/2 ст

Вода - 500 мл

 

Інші рецепти

Торт Пташине молоко на брауни
Шарлотка з яблуками і ваніллю
Пиріг з куркою і печерицями
Цибулевий пиріг. Відео
Коржі з квасолі
Солоний крекер «Хрустик» (2 варіанти: пісний і сирний)
Кавово-мигдальні тістечка
Соковите м'ясо під кисло-солодким соусом