На головну

Яблучний сік і повидло з соковарки

Складність: Простий

Як приготувати

Якщо у Вас є такий чудовий прилад як соковарка, то приготування соку і повидла, не займе у Вас багато часу.

1. Яблука миємо і позбавляємося від серединки і пом'ятих бочків.

2. Яблука нарізаємо невеликими шматочками і складаємо в чашу соковарки.

3. Додаємо цукор. Цукор додавайте до смаку і виходячи від самих яблук, якщо яблука солодкі. то і цукру можна додати зовсім небагато.

4. соковарках ставимо на вогонь. Під носик, від куди буде стікати сік, ставимо 3-х літрову банку. Я банку не стерилізують, оскільки з носика виходить пар, тим самим стерилізуючи банку.

5. Коли стік сік, банку закочує і прибираємо. Можна закутати і залишити на ніч.

6. А вийшло пюре перекладаємо в каструлю, розбиваємо занурювальним блендером, можна додати ще трохи цукру і ставимо на повільний вогонь. Уварюємо до густоти. Я проварюю зовсім не довго. Як тільки в пюре розчинити цукор, я знімаю з вогню і розкладаю в стерилізовані банки. Закутую на ніч, а далі зберігаю в прохолодному приміщенні.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

Яблука

Цукор

 

Інші рецепти

Зефір кавовий за бабусиним рецептом
Піца в булочці з тіста поплавок
Грибна локшина (недільний обід)
Асорті із огірків, помідор і солодкого перцю в медовій заливці з м'ятою і базиліком
Рибні тюфтельки і котлети з сюрпризом (варіант)
гамбургер або Вечеренко по американськи
Картопляний пиріг з сиром
Салат Здоровий