На головну

Гостра чилі-паста

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Можна додавати для гостроти в м'ясній чилі і гострі соуси, а також в борщ, різноманітні супи і в маринади для овочів, м'яса і риби. Чудово зберігається така баночка в холодильнику, не один рік.

1. Перець гарненько вимити.

2. Обов'язково одягнути рукавички, щоб не отримати опіки і за допомогою ножа, видалити насіння. Можна звичайно і залишити, просто все змолоти в м'ясорубці.

3. Потім перець частинами завантажити в блендер з сіллю і збити до однорідної маси. Розкладаємо по стерильним, маленьких баночках. Чилі паста готова.

Інгредієнти

Гострий перець чилі - 500 гр

Сіль - 3 ст. л.

 

Інші рецепти

Пастила з аличі
Листковий пиріг з курячою печінкою, в'яленими помідорами, сиром і зеленою цибулею
Млинці з кабачком і цільнозерновий борошном
Віденські булочки з вишнею
Яблучні коржі (прекрасна альтернатива оладьям)
торт-десерт бите скло
Торт Ростовський
Сайки гірчичні (ностальгія за дитинством)