Чебуреки з сулугуні і малиною

Складність: Простий

Як приготувати

1. Борошно просіяти в чашку, зробити поглиблення, всипати сіль, влити олію і добре розтерти його з борошном. Потім влити більшу частину води.

2. Замішувати тісто, додаючи решту воду. Додавати поступово, так як потрібно докласти максимальних зусиль і замісити дуже туге тісто.

3. Потім тісто накрити плівкою і дати йому відпочити приблизно 1:00.

4. Сир натерти на крупній тертці. Малину я попередньо заморозила. щоб начинка була соковитіше.

5. Відпочиле тісто скачати в джгут. Відривати від нього невеликі шматочки тіста, придавлювати шматочки до столу, формуючи коржик.

6. Потім коржі тонко розкачати, на один край викласти трохи сиру, зверху малину і посипати цукром, Накрити другою половинкою і обрізати коліщатком або блюдцем по шву.

7. У глибокій сковороді розігріти олію й обсмажити чебуреки з двох боків до готовності.

Смачного!

Інгредієнти

Борошно - 500 гр

Вода - 150мл (+ -25мл)

Сіль - 1 \ 4ч. ложки

Рослинна олія - ??1 \ 2ч. ложки + олія для смаження чебуреків

..........................

Для начинки:

Сулугуні - 200 гр (у мене не дуже солоний)

Малина - 200 гр

Цукор коричневий ТМ Містраль - 50 гр

 

Інші рецепти

Аджика Концентрат на зиму
Банановий кекс з медовою заливкою
Штрудель ЧУДО // з рікоттою, вишнями та маком // strudel miracle
Гриссини. Італійські хлібні палички
Морський окунь в соусі з кольоровою капустою
Салат Рубін
Пангасіус в картопляної паніровці
різдвяні маффіни