На головну

Пісочні міні-галети зі сливами та горіхами

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: Середній

Як приготувати

1. Холодне вершкове масло порубати з допомогою ножа з борошном в крихту, додати цукор, яйце і воду, швидко замісити тісто і прибрати в холодильник на 30-40 хвилин.

2. Охолоджене тісто розділити на 12 частин, кожну тонко розкачати на папері. У слив видалити кісточки і акуратно нарізати на часточки. Волоські горіхи злегка прожарити, подрібнити і перемішати з 50 г цукру.

3. На тісто викласти сливи, посипати сумішшю горіхів і цукру. Защипнути краю і перенести на деко.

4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати до золотистої скоринки протягом 15-20 хвилин.

Особливо смачно в холодному вигляді! Смачного!

Інгредієнти

Борошно -500 гр

Цукор ТМ "Містраль" - 120 гр + 50 гр

Вершкове масло - 300 гр

Крижана вода - 3 ст. л.

Яйце - 1 шт

Волоські горіхи - 10 шт

Слива - 12 шт

Кориця - 1 ч. Л.

 

Інші рецепти

Фрикадельки з індички з грибами і мариновані перці
Рулька а-ля айсбан з скороварки для недільних посиденьок
Деруни Золотисті з собою
Маринована свинина з рисом і овочами
Тістечка з сирно-шоколадним кремом в СВЧ
КАРП запечений - для торопижек
Торт Тірамісу
Ліниві голубці