На головну

Сирне печиво

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: * сирне печиво *

Як приготувати

1. Сир протерти через сито. Додати щіпку соди, щоб збилася кислинка сиру.

2. У сир додати розм'якшене вершкове масло, розмішати.

3. Борошно змішати з розпушувачем, з'єднати з сиром і маслом. Замісити тісто, скачати в кулю, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин

4. Розкачати половину тіста на подпилённой борошном поверхні приблизно 0,5 см завтовшки.

5. Вирізати формочкою печиво.

6. Кожне печиво вмочити в цукрі.

7. Деко застелити пекарської папером. Викласти печиво.

8. Я вирішила приготувати ще у вигляді рогаликів. Розкачати другу половину тесту в коло, нарізати на рівні трикутники. На край посипати цукор і згорнути рогалик.

9. Випікати і печиво і рогалики в прогрітій духовці, при температурі 200 гр. близько 10 хвилин.

10. Рогалики за буженинам посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Інгредієнти

Вершкове масло - 170 гр.

Сир 9% - 250 гр

Сода - на кінчику ножа

Розпушувач - 1 ч. Л.

Борошно пшеничне - 1,5 ст. (ст.200мл.)

Цукор Універсальний ТМ "Містраль" - 6-8 ст. л.

 

Інші рецепти

Пиріжки з мармеладом
Баклажани солоні
Овочеве рагу з нутом
Булочки апельсиново-кокосові
Яблучний пиріг «Для ласунів»
Динно-бананове морозиво (Недільний обід Дари осені)
Картопляний салат Легкий
Стейки з фруктами