Цинамонові вафлі з яблучною карамеллю

Час приготування: 60 хв.

Складність: Простий

Варіанти: Яблучне морозиво з розсипчастими вафлями

Як приготувати

Вафлі дуже смачні, хрусткіе і яблучна карамель тут дуже гармонійна.

1. Яйця збити з цукром. Додати розтоплене вершкове масло, акуратно ввести муку.

2. Випекти вафлі. Я готувала тонкі вафельки і складала у вигляді пелюстків, стискаючи краю з одного боку.

3. Яблука вимити, очистити від шкірки і серцевини, натерти на тертці й перемішати з цукром.

4. Яблучну суміш поставити на вогонь і варити протягом 25-30 хвилин. Пробити блендером, додати корицю і зняти з вогню.

Подавати вафлі з яблучною карамеллю, прикрасивши цукровою пудрою.

Інгредієнти

Вершкове масло - 150 гр

Борошно - 150 гр

Цукор коричневий - 75 гр

Яйця - 4 шт

Цукрова пудра - 2 ст. л.

Мелена кориця - 1 ч. Л.

Сіль - щіпка

...............................

Для яблучної карамелі:

Яблука - 250 гр.

Цукор - 200 гр

Кориця - 1 ст. л. (Я додала 1. ч. Л.)

 

Інші рецепти

Печиво з какао, куркумою і корицею
Пікантна закуска на зиму «Кабачок - тещин язичок»
Хліб з цибулею і сиром
Омлет з грудинкою і овочами
Пісочний пиріг зі свіжою малиною
Дитячий рибний суп з гречкою
Дорадо запечена під скоринкою з трав з жасминовим рисом
торт желейний