Апельсинові вафлі з ароматом лаванди

Час приготування: 30 хв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Лимонні вафлі

Як приготувати

Ароматні, сонячні вафлі дуже сподобалися не тільки домашнім, але й приятельці, заглянув на вогник.

1. Вершкове масло кімнатної температури збити з цукровим піском.

2. Продовжуючи збивати ввести по одному яйця.

3. З половинки апельсина зняти цедру і вичавити сік.

4. Додати сік і цедру апельсина, лаванду в яєчно-масляну суміш. Перемішати.

5. Ввести просіяне з розпушувачем борошно і замісити тісто. Дати тісту відпочити на столі 20-30 хвилин.

6. Вафельницю змастити маслом, прогріти. Випекти вафлі, викладаючи в вафельницю по 2,5-3 ст л тесту на порцію.

Подавати теплими.

Смачного!

Інгредієнти

Яйце - 3 шт

Цукровий пісок - 120 гр

Пшеничне борошно - 110 гр

Розпушувач - 1/2 ч. Л.

Вершкове масло - 50 гр

Апельсин - 1/2 шт

Лаванда суха - 1 ч. Л.

 

Інші рецепти

Спагетті з креветками і морськими гребінцями
М'ясні кульки аля тако експрес рецепт
Піца
Аджика пікантна Ароматна
Сливове повидло
Яловичина бутербродная Адигейська в мультиварці
Яблучні тарталетки з корицею (Тест-драйв)
холодець з квасолі