Вафлі зі шпинатом

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Вийшли дуже смачні закусочні вафлі, які ідеально підходять для ситного сніданку, перекушування або з собою на пікнік або в школу. А сирні кульки є прекрасним доповненням до них.

1. Шпинат порубати (якщо заморожений, то повністю розморозити, віджати і порубати). Цибулю дрібно нарізати і пасерувати в половині вершкового масла до м'якості. Додати шпинат, дати йому осісти (якщо заморожений, то добре прогріти). Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом і відкинути на друшляк.

2. Залишилося розм'якшене вершкове масло збити з яйцями і дрібкою солі. Додати молоко і залишити на 30 хвилин.

3. Перед випічкою додати в тісто остиглий шпинат, акуратно перемішати і відразу випікати вафлі.

4. Для кульок змішати сир з сіллю, перцем, соком лимона, пропущеним через прес часником і рубаною петрушкою. Сформувати кульки.

5. Готові вафлі подавати з кульками пряної сирної маси.

Смачного! ;)

Інгредієнти

Шпинат свіжий або заморожений - 500 гр

головка ріпчастої цибулі

Вершкове масло - 175 гр

Яйця - 4 шт

Борошно - 200 гр

Молоко - 250 мл

Сіль, перець, мускатний горіх - за смаком

........................

Для кульок:

Жирний сир - 250 гр

Лимонний сік - 2 ст. л.

Часник - 1 зубчик

Невеликий пучок петрушки - 50 гр

Сіль, перець - за смаком

 

Інші рецепти

Камбала з гречкою і імбиром
Морський салат з нутом
Пиріг сирний з шоколадом
Смузі Манго з корицею
Кіш з сьомгою і двома видами сиру
Салат з карамелізованими грушами
Їжачки в тумане- Курячі котлети на овочевій подушці. Дієтичний обід Вихідного дня
салат Гілка барбарису