Вареники з сирною начинкою

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Вареники з вишнею і з сиром «Ура, вийшли!»

Як приготувати

Прийшла ідея зліпити трохи вареничків, так як випічка тимчасово відкладена через спеку, а побалувати сім'ю хочеться))

1. Робимо в борошні ямку і наливаємо сироватку кімнатної температури.

2. Відокремлюємо білок від жовтка і жовток відправляємо в тісто (жовток додасть тесту жовтий вигляд, бліде тісто виглядає не апетитно!).

3. Трохи цукру, солі і борошно висипаємо частинами.

4. Замішуємо тісто в колобок і залишимо прикритим, поки робимо начинку.

5. Сир розтираємо з білком, цукром "Містраль".

6. Черешню відокремлюємо від кісточок і змішуємо з крохмалем. Додамо в сир.

7. Тісто розгортаємо і вирізаємо кружечки. Наносимо трохи начинки і ліпимо варенички улюбленим способом.

8. Варимо партіями, виймаємо і на тарілці змащуємо пензликом з топленим маслом. При бажанні маку в сметану.

Інгредієнти

Тісто:

Сироватка - 50 мл

Цукор невеликий "Містраль" - 1 ч. Л.

Сіль - щіпка

Борошно - 150 гр

Жовток сирої - 1 шт

.................

Начинка:

Сир - 150-170 гр

Цукор невеликий "Містраль" - 2 ст. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

Білок - 1 шт

Черешня без кісточки - жменя

При подачі вершкове топлене масло - за смаком

Вийде 23-25 ??штучок.

 

Інші рецепти

Свинина в китайському стилі
Курячий Рогалик фарширований сиром в пікантній паніровці з карамельними яблуками
Огірки з дубовим листям
Варення з груш з маком
Хинкал листковий
Сочевичний суп з копченою ковбасою і пармезаном
Покроковий рецепт шарлотки з яблуками та грушами. Відео
Курча ала Дьяболо