На головну

Швидкий рисовий супчик «Дачний» на буржуйке

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Рисовий суп c курочкою

Як приготувати

Сьогодні я розповім вам про суп, який ось вже другий рік варить мій син на дачі. Дві обов'язкові умови успіху цього супу - це буржуйка та крупи «Містраль».

1. Підготувати буржуйку, розвівши вогонь у грубці.

2. Овочі очистити і промити, картоплю порізати брусочками, моркву і цибулю дрібним кубиком. Рис «Кубань» ТМ «Містраль» промити.

3. Влити киплячу воду в каструлю, додати овочі та рис і варити на середньому вогні 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати яловичину і спеції.

4. Подавати, присипавши, свіжою зеленню зі свіжим хлібом і цибулею.

Смачного!

Інгредієнти

Рис «Кубань» від «Містраль» - 100 гр

Вода - 1,5 л

Картопля - 3 бульби

Морква - 1 шт

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Яловичина тушкована - 1 банка

Сіль і перець - за смаком

 

Інші рецепти

Cалат з рису і волоських горіхів
Борщ на Кубанський манер
Морський салат з нутом
Ревеневого-м'ятна шарлотка
Мариновані томати черрі
Морквяний салат з апельсинами та зирой
Салат зі смаженою свининою і брокколі з овочами
Пиріг з куркою та моцарелою