Вафлі вершкові

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Вийшли ніжні вафлі з нейтральним смаком. Перед подачею я посипала їх цукровою пудрою і подавала зі згущеним молоком. Вийшов чудовий вершковий десерт. Спробуйте і Ви! ;)

1. Розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром і ванільним цукром до однорідної маси.

2. Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з сіллю і додати в масляну масу і збити.

3. Додати борошно, перемішати до однорідності (я збила міксером). Додати гашене соду, перемішати. Влити воду і вершки, ще збити до однорідності. За консистенцією тісто має бути як густий кефір.

4. Білки збити до стійкості, ввести акуратно в тісто і відразу випікати вафлі.

Смачного! ;)

Інгредієнти

Вершкове масло - 125 гр

Цукор - 1 ст. л. з гіркою

Борошно - 180 гр

Яйця - 4 шт

Ванільний цукор - 110 гр

Вершки (у мене 33%) - 4 ст. л.

Вода - 200 мл

Сода гашене - на кінчику ножа

Сіль за смаком

 

Інші рецепти

Чорна смородина перетерта з цукром
Салат з кальмарів з рисом і зеленим горошком
Салат з крабового м'яса
Солодкі парові булочки зі злаками та маком
Кекс шоколадний з малиною і сирним кремом
Пиріжки з пікантною начинкою
Овочева фріттата. Відео
Торт «Шоколадне танго» для друзів з вдячністю