Лимонні вафлі

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Лимонні вафлі

Варіанти: Апельсинові вафлі з ароматом лаванди

Як приготувати

 Мені пощастило стати учасником Тест-драйву "Мої кулінарні експерименти" з книгою "Домашні вафлі. Смачно як в Бельгії!". В якості першого рецепта я вибрала "Лимонні вафлі", дуже вони мені сподобалися ... У підсумку вафлі вийшли ніжні, хрусткі, з тонким смаком лимона. Дуже смачно, рекомендую)

1. Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до білого (на мій погляд краще взяти цукрову пудру). Поступово додати яйця і збити до однорідності за допомогою міксера.

2. Додати борошно, змішане з дрібкою солі і розпушувачем, гарненько перемішати (я збила міксером), щоб не було грудочок.

3. Влити лимонний сік і коньяк, додати цедру, перемішати і відразу ж випікати вафлі.

4. Перед подачею вафлі посипати цукровою пудрою.

Смачного! ;)

Інгредієнти

Яйця - 5 шт

Цукор - 200 гр

Розпушувач - 1 ч. Л.

Цедра 1 лимона

Лимонний сік - 1 ст. л.

Коньяк - 1 ч. Л.

Борошно - 180 гр

Вершкове масло - 100 гр

Сіль за смаком

 

Інші рецепти

Молочний картопляний суп з пшённимі пластівцями
Запіканка з рисом Басматі
Заготівля щавлю на зиму без солі
Курячий суп Енчілада
Путасу в томатно - овочевому соусі
Овочева лазанья з сирною начинкою
Шоколадно-ванільний кекс з кабачком Лорик
Кекси з суничним джемом