Осетинський салат до шашлику

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Як приготувати

Пару років тому натрапила на цей рецепт салату і закохалася в нього назавжди. Він ідеально підходить до м'яса, та й просто так! Соковитий, смачний і легкий.

1. Помідори порізати часточками.

2. Балик порізати довгою соломкою.

3. Фету порізати кубиком.

4. Базилік порвати руками.

5. Заправити оливковою олією і перемішати.

Інгредієнти

Копчено-варений балик - 200 гр

Помідор - 3 шт

Фета - 200 гр

Базилік - 1 пучок

Оливкова олія - ??2 ст. л.

 

Інші рецепти

Абрикоси у власному соку
Курячий суп з манними галушками
Томатний соус з базиліком в мультиварці
Салат із сочевицею і бринзою
Теплий салат Шаолінь
Червона капуста на зиму
Кекс Мармуровий
Як легко чистити фрукти. Відео