На головну

Галети з абрикосами і чебрецем

Час приготування: 100 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: Простий

Як приготувати

Чудесні абрикосові галети, зручні, смачні, легкі в приготуванні, і ще легше в поїданні)))

1. Збити масло до білого крему, додати жовтки, сіль, борошно, перемішати до однорідності, додати молоко, загорнути в плівку і поставити в холодильник на 1:00.

2. Абрикоси очистити від кісточок, покласти в каструлю, додати цукор і пакетик чаю, залити водою так щоб вона покрила фрукти і поставити на вогонь. Тушкувати на маленькому вогні поки фрукти не будуть протикати виделкою. Зняти з вогню викласти на паперовий рушник, і як охолонуть нарізати шматочками.

3. У мисці змішати цукор і дрібно порізаний чебрець.

4. Тонко розкачати тісто, вирізати кола, на кожний покласти начинку і зібрати краю пальцями. Зверху присипати цукром з чебрецем.

5. Випікати при 180С на пергаменті близько 30-35 хвилин. Приємного чаювання!!!

Інгредієнти

Для тесту:

Вершкове масло - 70 гр

Жовтки - 2 шт

Сіль - 1 трісок.

Борошно - 210 гр

Молоко холодне - 2 ст. л.

......................

Для начинки:

Абрикоси - 0,5 кг

Цукор - 2 ст. л.

Чай з манго - 1 пакетик

......................

Для посипання:

Цукор - 0,25 чашки

Лимонний чебрець - 1 ст. л.

 

Інші рецепти

Горохові щі
Суп з гречкою і печерицями
Смородиновий соус до м'яса (кисло-солодкий, густий)
Закуска-гарнір з рису і овочів
Рис з шлуночками і овочами
Зелений смузі з огірком і яблуком
Свиняча вирізка з корицею і гірчицею
Лляної хліб на заквасці