щавель консервований

Час приготування: 30 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

Щавель промити, порізати крупно. Утрамбувати в баночки з широкою шийкою і закручуються кришками. Закип'ятити воду з сіллю, цукром, оцтом (я брала на 1 літр води - 1 ст. Ложку з гіркою солі, 1 чайну ложку цукру, 1 ст. Л. Оцту 6%, коли закипить - влити 1,5 ложки масла. Залити щавель у банку киплячим розсолом, трохи почекати - щавель осяде, прим'яти, злити рідину назад в каструльку. Додати порізаний щавель до верху, ще раз залити киплячим розсолом. Видалити повітря (проколоти виделкою щавель), при необхідності долити розсіл до верху баночки і закрутити кришкою. Все.

Інгредієнти

Щавель свіжий, вода, сіль, цукор, оцет, оливкова олія.

 

Інші рецепти

Парові мигдально-рисові кеббе з начинкою з вершкового сиру і червоної смородини під соусом зі свіжих ягід і пікантним ягідним напоєм
печиво Книжка
Сендвіч з малиново-йогуртовим суфле
Суп-пюре з кабачка на курячому бульйоні з рисом
Паста-намазки з часникових стрілок
Пиріг з зеленою цибулею від Ю. Висоцької
Пиріг зі сливами і бананом
Аджика пікантна Ароматна