Рисовий теплий салат з грибами

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Як приготувати

Смачний і ситний салат

1. Рис відваріть до готовності.

2. Розігрійте в сковороді оливкове масло і злегка обсмажте нарізану півкільцями цибулю і крупно нарізаний часник.

3. Додайте нарізаний гриби, прованські трави, посоліть, поперчіть і смажте на повільному вогні 5 хвилин.

4. Додайте корицю і сік лимона і зніміть з вогню.

5. Викладіть в сковороду рис, перемішайте і посипте нарубаної петрушкою.

Смачного!!!

Інгредієнти

Ріс-100г

печериці-5-6 шт

гриби гливи - жменя

часник-5 зуб

цибуля-1 шт

сік 1/2 лимона

оливкова олія-2 ст. л.

прованські трави-1/2 ч. л

кориця мелена-1 трісок.

чорний мелений перець-1 трісок.

сіль морська-1/4 ч. л.

петрушка- пучок

 

Інші рецепти

Перська плов
ПІКАНТНИЙ ПОШИТТЯ з курячої печінки ЗА 7 ХВИЛИН - дуже смачно
Курчата-корнішони на вугіллі
Різотто з цукіні
Кабачкові котлетки з курячим філе і сиром
Суп з морською капустою, рисом і кальмарами
Гострий сметанний соус
Лавандовий цукор